Start cu stângul în 2019 pentru echipa lui Emanuel Cățe

UCAM Murcia a început anul 2019 cu o înfrângere pe teren propriu. Echipa la care evoluează Emanuel Cățe a cedat în restanța cu Movistar Estudiantes Madrid, scor 73-88.

Primul sfert s-a încheiat la egalitate, iar la jumătatea partidei scorul era de 44-43 în favoarea Estu. Formația din capitala Spaniei s-a desprins pe parcursul reprizei secunde, în cadrul căreia s-a consemnat un parțial de 44-30.

Cățe a bifat opt minute și 11 secunde de joc. El a totalizat 2 puncte, cu 1/1 la aruncări. Românul a adăugat o recuperare și a terminat cu 3 la eficiență și -4 la +/-.

Shane Whittington a totalizat 16 puncte, iar Nik Caner-Medley a adăugat 15 puncte, 6 recuperări pentru învingători. De la Murcia s-a evidențiat Ovie Soko, autor a 14 puncte, 8 recuperări și 3 pase decisive.

Murcia are 5-9 la general și se situează pe locul al 12-lea din totalul de 18 poziții. În urma acestui rezultat, cu trei etape rămase de disputat din sezonul regulat, șansele echipei la care joacă Emi Cățe de a termina turul sezonului regulat în Liga ACB între primele opt, adică să se califice la turneul de cupă, scad la minim.

Estudiantes are 4-10 la general și se situează pe locul 17.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.