Start excelent în 2019 pentru Kawhi Leonard și Nikola Jokic

Kawhi Leonard a început anul în forță. În prima zi din 2019, acesta a înscris 45 puncte cu 16/22 la aruncările din acțiune și 13/17 la linia de pedeapsă, adăugând șase recuperări în victoria repurtată de Toronto Raptors (28-11) asupra lui Utah Jazz (18-20), scor 122-116.

Pascal Siakam a adăugat 28 puncte, 10 recuperări pentru formația învingătoare. În replică, Jae Crowder a reușit 30 puncte, 6 recuperări pentru formația din Salt Lake City.

Următoarea provocare pentru Kawhi (foto) este San Antonio. El se va întoarce în Texas pentru prima dată de la despărțirea de Spurs, consemnată vara trecută. Va fi prima apariție a lui Leonard în calitate de oaspete. Confruntarea este programată pentru 3 ianuarie anul curent.

Într-un alt meci desfășurat pe 1 ianuarie, Denver Nuggets (24-11) au învins pe New York Knicks (9-29), scor 115-108.

Succesul formației din Colorado s-a conturat pe baza prestației impresionante din partea lui Nikola Jokic. Sârbul a totalizat 19 puncte, 15 pase decisive, 14 recuperări (6 ofensive), 3 capace și o intercepție. Luke Kornet a replicat cu 19 puncte, 6 recuperări pentru Knicks.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.