Stanimir Marinov este noul conducător de joc al lui U-BT Cluj-Napoca

Stanimir Marinov este noul conducător de joc al lui U-BT Cluj-Napoca. Deținătoarea Cupei României a perfectat transferul jucătorului care în ultimul sezon a câștigat campionatul Bulgariei alături de Levski Lukoil Sofia.

În vârstă de 26 ani, înalt de 1.93 metri, Marinov se află la primul angajament în România. El și-a început cariera la nivel de seniori în urmă cu șapte ani, alături de Balkan Botevgrad. De-a lungul carierei a mai jucat pentru Levski Sofia, Euroins Cherno More, Sigal Prishtina, Cherkasy Monkeys și Levski Lukoil.

Palmaresul lui Stanimir Marinov cuprinde un titlu de campion și o cupă națională în Bulgaria, respectiv un campionat și o cupă în Kosovo.

În ultimul sezon competițional, Stanimir Marinov a avut medii statistice de 15.2 puncte, 4.2 recuperări, 3.6 pase decisive și 1.5 intercepții în aproximatic 30 minute pe partidă. El a fost recompensat cu mai multe trofee individuale în sezonul 2017/18.

Marinov este conducător de joc și evoluează în prima reprezentativă a Bulgariei. În calificările pentru FIBA Basketball World Cup 2019 a avut medii de 12.0 puncte, 3.6 pase decisive și 2.4 recuperări pe partidă.

Publicată de U-BT Cluj-Napoca pe Duminică, 22 Iulie 2018

Acesta este cel de-al 3-lea transfer perfectat de U-BT Cluj-Napoca în această vară. Primele două au fost Kyndall Dykes și Vlad Moldoveanu.

Foto: FIBA.basketball

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.