Stagiul Internațional de perfecționare a antrenorilor de baschet, București 2019

Departamentul Tehnic din cadrul Federatiei Romane de Baschet si Colegiul Central al Antrenorilor de Baschet anunta ca organizeaza, in Arena de Baschet din Bucuresti, in perioada 30 august – 01 septembrie 2019, “Cursul International de Perfectionare a antrenorilor de baschet – seniori”. Invitatii FRB la acest stagiu international sunt antrenorii Arik Shivek si Bjorn Harmsen, precum si reprezentantii firmelor “Sport Psy 1”, specializata in psihologie sportiva, si “Instant”, specializata in scouting.

Stagiul international de perfectionare a antrenorilor de baschet – seniori se va desfasura in Bucuresti si este obligatoriu pentru:

  • cei care doresc sa sustina examenul pentru obtinerea licentei “AA” sau “A”;
  • cei care au licenta valabila “AA” sau “A” si doresc sa obtina viza anuala pentru sezonul competitional urmator din LNBM, LNBF si Liga I;

In acest an, FRB are ca invitati la acest stagiu doi lectori cunoscuti in Europa si recomandati de FIBA, celebrul Arik Shivek (n.n. – fost antrenor al nationalei Israel si al echipei Maccabi Tel Aviv, in prezent al echipei Bnei Herzliya), precum si tehnicianul german Bjorn Harmsen (n.n. – antrenorul echipei Science City Jena din BundesLiga). Totodata, pe lista invitatilor se afla Silviu Ionita, reprezentantul firmei „Sport Psy1”, specializata in psihologie sportiva, dar si reprezentantul firmei „Instat”, companie specializata in scouting.

Programul complet al Stagiului International de Perfectionare a Antrenorilor de Baschet – seniori, care se va derula in Arena de Baschet, in perioada 30 august – 1 septembrie:

Vineri, 30.08.2019
Ora 18:00, „Switching Defense, dealing with mismatch situations in top and low post” (lector – Arik Shivek)
Ora 19:30, Offense: Pick and Roll Quick Hitters (lector – Bjorn Harmsen)

Sambata, 31.08.2019
Ora 09:30, „Necesitatea psihologului in sportul de performanta” (lector Silviu Ionita – Sport Psy1)
Ora 11:00, „Transition offense” (lector – Arik Shivek)

Duminica, 01.09.2019
Ora 09:30, „Using different kind of defenses depending on the team foul situation” (lector – Bjorn Harmsen)
Ora 11:00, Prezentare Instat – platforma scouting

Pentru a veni in intampinarea celor care, din motive obiective, au absentat de la “Cursul International de Perfectionare pentru antrenorii de baschet – juniori”, desfasurat la Oradea in finalul FIBA U18 European Championship, Division B, Departamentul Tehnic al Federatiei Romane de Baschet anunta ca la Cursul de la Bucuresti pot participa si antrenorii de juniori care doresc sa obtina licenta “B” sau doresc sa obtina viza anuala pentru sezonul 2019-2020.

Taxa de participare este de 300 lei pentru antrenorii de la echipele de seniori si de 100 de lei pentru antrenorii de la echipele de juniori. Mai multe detalii referitor la plată click AICI.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.