Srecko Sekulovic trece la Atomeromu Paks

Srecko Sekulovic s-a despărțit de Falco Szombathely, echipă alături de care a fost campion al Ungariei în deceniul trecut și pe care a ghidat-o spre finala campionatului din țara vecină în 2017 și 2018. Totodată a fost dezvăluită următoarea destinație a tehnicianului ex-iugoslav.

Sekulovic va prelua pe Atomeromu Paks. Cele două părți au convenit asupra unui contract cu valabilitate pe doi ani. Informația a fost dezvăluită întâi de presa maghiară, fiind apoi confirmată pe cale oficială de amintitul club.

Paks a avut 17-17 la general în sezonul 2017/18 și s-a clasat pe locul 8 în sezonul regulat. Astfel, Atomeromu a pătruns în playoff, unde a fost eliminată de Szolnok Olaj KK, formație ce a câștigat campionatul.

Reamintim faptul că Sekulovic a antrenat în România pe BC Mureș. El a ghidat formația amintită spre o finală de campionat (2013) și una de cupă (2015).

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.