Spencer Dindwiddie răpune pe Detroit Pistons

Brooklyn Nets s-au impus pe terenul lui Detroit Pistons, scor 101-100. Confruntarea a fost decisă în ultima secundă, atunci când Spencer Dindwiddie a reușit să marcheze cu toată opoziție a doi adversari.

Andre Drummond a înscris un coș de două puncte cu care Pistons au venit în avantaj, scor 100-99, cu 4.9 secunde rămase din timpul regulamentar de joc. Nets au cerut timp de odihnă, iar la reluare au mizat pe Dindwiddie, jucător care a înscris alte coșuri importante pe finalul acestei confruntări.

Dindwiddie a avut 22 puncte, 5 pase decisive, 4 recuperări, Hollis Jefferson a terminat cu 21 puncte, 8 recuperări și 7 pase decisive, iar DeMarre Carroll a încheiat cu 16 puncte, 5 recuperări pentru învingători. Tobias Harris a reușit 20 puncte, 7 recuperări, 5 pase decisive, iar Stanley Johnson a adăugat 18 puncte pentru Pistons.

Detrois Pistons au 22-23 la general și ocuop locul 9 în Conferința Est. În schimb, Brooklyn Nets ajung la 18-29 și se situează pe locul al 13-lea.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.