Spania și Serbia se duelează în finala CE U20 masculin – Divizia A

Spania și Serbia se duelează în finala Campionatului European de tineret (U20) masculin – Divizia A, ediția 2015. Cele două au repurtat victorii convingătoare în confruntările din penultimul act, în fața naționalelor Hexagonului respectiv Semilunei.

Ibericii au depășit Franța cu scorul de 70-61. Alberto Abalde a avut 18 puncte și 3 intercepții pentru învingători. Replica a venit de la Artur Rozenfeld, autor a 19 puncte.

Serbia a învins campioana în exercițiu la această categorie de vârstă, Turcia. Rezultatul final a fost de 81-58. Marko Gaduric a totalizat 20 puncte, 5 pase decisive și tot atâtea intercepții pentru ex-iugoslavi. În replică, Berk Ugurlu a avut 12 puncte și 4 pase decisive pentru turci.

Naționala Semilunei s-a prezentat la acest eveniment fără Kenan Sipahi și Cedi Osman, cei mai bun jucători ai Turciei născuți în anul 1995.

De notat că Spania și Serbia au ocupat locurile 2 și 3 la precedenta ediție a Campionatului European U20 masculin. Ibericii caută a 2-a medalie de aur la acest nivel, pentru ca Serbia să o vâneze pe cea de-a 4-a.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.