Slovacia se impune în Cipru

Slovacia a învins în Cipru, scor 83-79, într-un meci desfășurat miercuri (14.08), la Nicosia. Partida contează pentru faza a 3-a din precalificările FIBA EuroBasket 2021, Grupa F.

Vladimir Brodziansky a totalizat 13 puncte, 11 recuperări, 6 pase decisive, Michal Batka a adăugat 13 puncte, Jaroslav Musil a izbutit 12 puncte, iar Mario Ihring a totalizat 11 puncte, 5 pase decisive pentru Slovacia.

În replică, Panagiotis Markou a avut 21 puncte, Stefanos Iliadis a adăugat 20 puncte, iar Simon Michail a avut 18 puncte, 7 pase decisive pentru Cipru.

În urma acestui rezultat situația în clasament re prezintă în felul următor:

  1. Slovacia – 2/1 5 puncte
  2. România – 2/0 4 puncte
  3. Cipru – 0/3 3 puncte

Devine limpede că România are neapărată nevoie de victorie cu Cipru, sâmbătă (17.08), cu începere de la ora 19, la Sala Olimpia din Ploiești, iar apoi este necesar fie să învingă, fie să piardă la cel mult 17 puncte în Slovacia, miercuri (21.08), la Bratislava.

Foto: FIBA.basketball

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.