Slovacia, adversarul României în precalificările FIBA EuroBasket 2021, a început seria jocurilor de pregătire

Echipa națională a Slovaciei, adversar al României în faza a 3-a din precalificările FIBA EuroBasket 2021, a disputat două jocuri de verificare în compania Irlandei, la finele săptămânii trecute. Partidele s-au desfășurat la Bratislava.

Ambele confruntări au fost controlate de adversarii tricolorilor din amintita campanie. Primul meci s-a încheiat cu scorul de 97-65. Desprinderea s-a consemnat în sfertul al 3-lea, pe fondul unui parțial de 33-7. Andre Jones a totalizat 29 puncte pentru învingători.

Cel de-al 2-lea meci s-a încheiat cu scorul de 105-66, desprinderea consemnându-se încă din prima jumătate. Scorul după 20 minute de joc era de 51-36. Vladimir Brozdiansky a totalizat 26 puncte, iar Andre Jones a adăugat 21 puncte.

De notat că în cadrul acestor partide a lipsit Mario Ihring, dar și naturalizatul Kyle Kuric. Este neclar dacă acești jucători se vor alătura naționalei Slovaciei în campania de calificare din luna august anul curent.

În continuare, Slovacia va disputa o dublă cu Kosovo. Ambele partide se vor desfășura la Bratislava, pe 20 și 21 iulie anul curent. Ulterior, între 26-28 iulie, slovacii se deplasează în Portugalia, unde participă la un turneu de pregătire în compania gazdelor, Danemarcei și Iranului.

Faza a 3-a din precalificările FIBA EuroBasket 2021 se dispută între 3 și 21 august 2019. România și Slovacia se află în aceeași grupă cu Cipru. Se joacă în sistem fiecare cu fiecare, în dublă manșă. Prima clasată avansează în calificările FIBA EuroBasket 2021.

Foto: slovakbasket.sk

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.