Sloukas și Moerman pe punctul de a rata FIBA World Cup 2019

Alți doi jucători sunt pe punctul de a declara forfait Campionatului Mondial de baschet masculin – ediția 2019. Este vorba despre greculș Kostas Sloukas și francezul Adrien Moerman.

Sloukas s-a accidentat la gambă în primul meci al Greciei la Acropolis Cup 2019 și nu va mai juca la acest eveniment. El nu va efectua deplasarea cu delegația Greciei către China, urmând să facă tratament la Atena. Dacă acesta va da roade, atunci Sloukas va efectua separat deplasarea în Asia.

Fără Sloukas, lotul Greciei mai numără 13 jucători: Giannis Antetokounmpo, Thanasis Antetokounmpo, Giannis Athinaiou, Giannis Bourousis, Nick Calathes, Antonis Koniaris, Giannoulis Larentzakis, Konstantinos Mitoglou, George Papagiannis, Kostas Papanikolaou, Ioannis Papapetrou, Giorgos Printezis și Panagiotis Vassilopoulos.

Moerman se confruntă cu o problemă la tendonul lui Achile. El a ratat meciul cu Brazilia de vineri (16.08) și este de așteptat să îl rateze și pe cel cu Argentina. Moerman se confruntă de mai mult timp cu o inflamație pe tendon. Sunt șanse mici ca el să fie recuperat pentru turneul final din China.

Reamintim că Franța l-a pierdut și pe Thomas Heurtel. În prezent, lotul Hexagonului mai cuprinde 14 jucători: Andrew Albicy, Nicolas Batum, Nando De Colo, Evan Fournier, Rudy Gobert, Louis Labeyrie, Paul Lacombe, Mathias Lessort, Timothe Luwawu-Cabarrot, Amath M’Baye, Frank Ntilikina, Elie Okobo, Vincent Poirier și Axel Toupane.

FIBA Basketball World Cup 2019 demarează pe 31 august în China.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.