Situația României la CE U18 feminin Divizia B – ediția 2019 după primele trei zile

România are două victorii după primele trei meciuri disputate la Campionatul European U18 feminin Divizia B – ediția 2019. Evenimentul are loc la Skopje, în Macedonia de Nord.

Compatrioatele noastre au învins formația gazdă, scor 59-44, în ziua de deschidere a competiției. Apoi, elevele lui Nedeljko Lazic au cedat cu Grecia, scor 61-53, pentru ca România să învingă Austria, scor 53-41, în ziua a 3-a.

Luni (08.07) a fost zi de pauză. Situația în clasamentul Grupei C după trei zile de competiție:

  1. Grecia – 3/0 6 puncte
  2. Irlanda – 3/0 6 puncte
  3. România – 2/1 5 puncte
  4. Slovacia – 1/2 4 puncte
  5. Austria – 0/3 3 puncte
  6. Macedonia de Nord – 0/3 3 puncte

Prin prisma rezultatelor consemnate până la această oră este limpede că România va termina competiția între primele 16 clasate. Cu două victorii în ultimele două jocuri din grupă, tricolorele avansează în grupa valorică 1-8. Cu o victorie sau niciuna, compatrioatele noastre vor ocupa locul 3 sau 4 în grupă și vor continua în turneul locurilor 9-16.

Marți (09.07), compatrioatele noastre se duelează cu Slovacia. Partida este programată la ora 17:30. Miercuri (10.07), România se va confrunta cu Irlanda.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.