Situația în NBA la pauza din Ajunul Crăciunului

Russell Westbrook a bifat cel de-al 14-lea triple-double stagional. El a ghidat-o pe Oklahoma City Thunder spre victorie, scor 117-112, asupra lui Boston Celtics, într-un meci desfășurat la TD Garden, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă.

În 35 minute de joc, Westbrook a totalizat 45 puncte (13/25 din acțiune), 11 recuperări, 11 pase decisive și o intercepție. El a fost secondat de către Domantas Sabonis – 20 puncte, respectiv Enes Kanter – 20 puncte, 6 recuperări, 2 pase decisive. De cealaltă parte, Isaiah Thomas Jr a avut 34 puncte și 10 pase decisive pentru Celtics.

Situația în NBA în Ajunul Crăciunului se prezintă în felul următor:

Pe 24 decembrie nu sunt programate jocuri în NBA. Competiția se reia pe 25 decembrie.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.