Simas Buterlevicius este noul jucător al lui CSO Voluntari

Simas Buterlevicius este noul jucător al lui CSO Voluntari. El a semnat un contract pentru sezonul 2019/20 și se află la primul contact cu baschetul românesc.

În vârstă de 30 ani, înalt de 2.00 metri, Buterlevicius este extremă. De-a lungul carierei sale profesioniste, ce a demarat în urmă cu 13 ani, SImas a jucat pentru Sakalai Vilnius, Lietuvos rytas Vilnius, Rūdupis Prienai, Nevėžis Kėdainiai, Trefl Sopot, Juventus Utena, Ventspils, Lietkabelis Panevėžys, Etoile de Charleville-Mézières, Juventus Utena, Nevėžis Kėdainiai și Kavala.

Palmaresul lui Buterlevicius are în palmares un titlu de campion al Lituaniei și o cupă a Lituaniei. De asemenea, a câștigat liga Baltică în două rânduri.

Buterlevicius este al 2-lea transfer perfectat de Voluntari în această vară. Primul a fost Sabin Cîrstoveanu, component al naționalei de tineret a României. De asemenea, ilfovenii au anunțat continuarea cu Dani Popescu, Tudor Gîrbea, Mario Lazăr, Goran Martinic.

Noul antrenor principal al CSO Voluntari este turcul Şemsettin Baş. El se află al primul contact cu baschetul românesc.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.