Sighetu Marmației va avea echipă de seniori din sezonul 2017/18

Sighetu Marmației va avea echipă în Liga 1 la baschet masculin. Această formație va evolua în stagiunea 2017/18.

Astfel, după ce pe parcursul ultimilor ani la Sighetu Marmației s-a lucrat exclusiv la nivel juvenil în baschet, de această dată se face pasul următor, prin înscrierea unei echipe în Liga 1. Antrenor va fi același om care a fost vioară întâi și la nivel juvenil.

Potrivit maramedia.ro, staff-ul tehnic al echipei va fi alcătuit din Emil Kosztelnik – principal, respectiv Alin Pop – asistent. Potrivit sursei citate, echipa din localitatea amintită va juca sub denumirea de CSM.

Referitor la componența lotului de jucători, George Opriș, reprezentantul clubului a declarat:

„Vrem ca echipa din Sighet să se identifice cu Sighetu Marmației, drept dovadă vor fi 7-8 jucători de aici, urmând să completăm lotul cu 6 jucători din afara municipiului. Sperăm să reușim să aducem și 2 jucători americani la echipă”.

Pe parcursula acestei veri la Sighetu Marmației s-a desfășurat un camp Perform Baschet, destinat generațiilor 2002, 2003 și 2004.

Reamintim că în Liga 1, în sezonul 2017/18, este de așteptat să joace și echipe din Târgu Jiu, Ploiești și Brașov, centre importante ale baschetului masculin românesc în diferite perioade.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.