CSU Sibiu a spulberat SCM U Craiova în derby-ul etapei a 10-a din GVA

BC CSU Sibiu a surclasat SCM Universitatea Craiova într-un meci transmis de FRB TV din etapa a 10-a în Liga Națională de baschet masculin – ediția 2018/19. Rezultatul final al meciului de la Sala Transilvania a fost de 107-82.

Partida a fost controlată de elevii lui Dan Fleșeriu de la început. Aceștia s-au desprins la 29-14 în primul sfert. Morris Curry a avut câteva reușite de excepție în secvența a 2-a pentru a înjumătăți deficitul oltenilor, scor 47-41, la jumătatea confruntării.

Repriza secundă a fost dominată cu autoritate de sibieni. Aceștia au înscris 60 puncte în ultimele 20 minute de joc efectiv, față de cele doar 41 ale Craiovei. Oaspeții nu au avut nicio șansă în această perioadă de a reveni, procentajele sibienilor fiind impresionante, dublate de o dominare totală la recuperare (38-22, 12-5 la cele ofensive).

Justas Tamulis a avut șapte reușite de pe semicerc și a terminat cu 28 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive. Isaiah Philmore a adăugat 15 puncte, 5 recuperări, Moneya Pratt a terminat cu 15 puncte, 11 pase decisive, 9 recuperări și 3 intercepții, iar Lucas Tohătan a avut o prestație solidă cu 13 puncte, 3 pase decisive. Pivoții Chris Cooper și Randal Falker au contribuit cu 12 puncte, respectiv 10 puncte și 9 recuperări.

În replică, Morris Curry a totalizat 21 puncte, 3 pase decisive, având mai multe momente sclipitoare în faza de atac. Porter Troupe a adăugat 17 puncte, iar Goran Gajovic a terminat cu 17 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive pentru Craiova.

În urma acestui rezultat ambele echipe au 8-2 la general. În tur, la Craiova, oltenii au învins cu 74-71. Așadar, la o egalitate în doi, avantajul este de partea ardelenilor. De notat că la ora actuală trei echipe au 8-2 la vârful LNBM.

Foto: Adrian Bugariu / www.csufans.ro

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.