CSU Sibiu se impune în derby-ul Ardealului

BC CSU Sibiu a învins U-BT Cluj-Napoca, scor 85-74, într-un meci contând pentru etapa a 7-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin, Grupa valorică A – ediția 2018/19. Partida s-a desfășurat la Sala Transilvania, fiind transmisă în direct la DigiSport.

Jocul a fost controlat de galben-albaștri. Ei s-au desprins la zece lungimi în primele zece minute de joc efectiv. Secvența a 2-a a fost echilibrată, cele două combatante marcând același număr de puncte. Astfel, la jumătatea întâlnirii scorul era de 41-32.

Lucrurile nu s-au schimbat nici în partea a 2-a. Oaspeții au încercat să revină, apropiindu-se o dată la patru lungimi, dar nu au reușit să pună cu adevărat sub presiune formația de pe Cibin. Finalul a fost ferit de suspans.

Moneya Pratt a totalizat 20 puncte, 9 recuperări, 3 pase decisive, Isaiah Philmore a adăugat 17 puncte, 4 recuperări, Justas Tamulis a terminat cu 16 puncte, 3 pase decisive, iar Kevin Hardy a încheiat cu 16 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive, 4 intercepții pentru BC CSU Sibiu.

În replică, Kyndall Dykes a totalizat 22 puncte, iar Aleks Rasic a adăugat 21 puncte pentru Cluj.

În urma acestui rezultat ambele echipe au 5-2 la general și împart prima poziție în clasament.

Foto: BC CSU Sibiu (Facebook)

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.