CSU Sibiu va disputa doar două meciuri la Sala Transilvania în următoarele două luni și jumătate

BC CSU Sibiu va disputa doar două meciuri pe teren propriu până spre sfârșitul lunii martie 2018. Formația antrenată de către Dan Fleșeriu a susținut deja nouă meciuri la Sala Transilvania în ediția 2017/18 a Ligii Naționale de baschet masculin.

Formația de pe Cibin a câștigat toate meciurile de acasă și a obținut un succes important în deplasare chiar la startul campionatului, când s-a impus la Oradea. Ulterior, galben-albaștrii au suferit patru înfrângeri consecutive departe de propria casă. Este vorba despre Timișoara (BC SCM), Pitești, Galați și București (CSM Steaua).

Sibiul va primi vizita lui BCMU FC Argeș Pitești în jurul datei de 27 ianuarie, respectiv pe cea a lui Phoenix Galați, în jurul datei de 3 martie. În schimb, Laser&co vor evolua în deplasare la Cluj, Timișoara (Timba), Craiova, Tîrgu Mureș, Iași și București (Dinamo).

În pofida faptului că mai are doar două meciuri acasă și șase în deplasare, CSU Sibiu are șanse foarte mari să termine prima fază a sezonului regulat pe podium. Echipa lui Fleșeriu va porni cu prima șansă în mai mult de jumătate din partidele pe care le mai are de disputat în deplasare.

La polul opus se situează Politehnica Iași. Moldovenii au jucat doar două meciuri din postură de gazde, însă unul dintre acestea s-a desfășurat pe teren neutru. La fel se va întâmpla și cu următorul meci, în compania CSM Steaua București.

Reamintim că în cursul primelor trei luni din anul 2018 este programat turneul final de Cupa României, la Sfântu Gheorghe, între 10-14 februarie, respectiv o nouă fereastră destinată jocurilor echipei naționale (competițiile destinate echipelor de club se vor opri în cea de-a 2-a jumătate a lunii februarie).

Prima fază a sezonului regulat se încheie pe data de 24 martie 2018. TOP 6 și grupa valorică 7-12 demarează pe 28 martie și se încheie o lună mai târziu. Playoff-ul Ligii Naționale de baschet masculin este programat să demareze pe 3 mai anul curent.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.