CSU Sibiu s-a calificat la turneul final al Cupei României după ce a eliminat finalistele precedentei ediții

CSU Atlassib Sibiu este cea de-a 2-a echipă calificată la turneul final al Cupei României la baschet masculin – ediția 2014/15. Formația ardeleană a izbutit să avanseze în careul de ași ai întrecerii după o victorie la prelungiri repurtată asupra Energiei Târgu-Jiu.

Galben-albaștrii au reușit o performanță notabilă în condițiile în care revin în această fază a întrecerii eliminatorii după o absență de șapte ani. Parcursul formației din inima Ardealului nu a fost deloc ușor, aceasta întâlnind două dintre protagonistele de seamă ale competiției. CSU Sibiu a reușit să se califice după ce a trecut de finalistele ultimei ediții de Cupa României.

În primul tur al competiției, echipa antrenată de către Miodrag Perisic a depășit pe CSM-U Oradea după o dublă victorie la limită. În faza a 2-a, formația de pe Cibin a învins Energia Târgu-Jiu la capătul unei duble ce a necesitat o repriză suplimentară. De notat că formația din Târgu-Jiu a învins CSM Oradea în finala Cupei României din sezonul precedent după o revenire spectaculoasă, de la minus 16 puncte, pentru a-și trece în cont primul trofeu din istorie.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.