Shawntez Patterson este noul jucător al lui ACS Târgu Jiu

Shawntez Patterson este noul jucător al echipei ACS Târgu Jiu. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de facebook a gorjenilor în cursul serii de luni (17.09).

O supriza pentru noi toti!De astazi s-a alaturat echipei noastre Shawntez Patterson.Are 28 de ani, 105 kg, 201 cm si…

Publicată de Asociatia Club Sportiv Targu Jiu pe Luni, 17 Septembrie 2018

În vârstă de 28 ani, înalt de 2.01 metri, Patterson evoluează atât la interior, cât și la semicerc. El sosește din Norvegia, însă anterior a avut experiențe în Finlanda, Norvegia, Marea Britanie, respectiv Kosovo.

Patterson a absolvit universitatea Alabama State în anul 2013. El este originr din Detroit, iar în sezonul 2017/18 a jucat pentru Tromso. A bifat 21 prezențe în campionatul norvegian și a avut medii statistice de 18.1 puncte, 11.3 recuperări, 1.5 pase decisive, 1.3 capace și 1.2 intercepții în aproape 33 minute pe partidă pentru 16.1 la eficiență.

Acesta este al 3-lea străin înregimentat de gorjeni în această vară. Ceilalți doi sunt Kevin Allen și Joseph Howell. Formația din Târgu Jiu i-a mai recrutat pe Marius Deconescu, Alexandru Berca și Octavian Ilie. Oltenii au contracte valabile cu Adrian Roșu, Răzvan Bratoloveanu, Alex Danciu, Andrei Eduard Bălcescu, Robert Nanu, Remus Raceanu, Bălășoiu Alexandru, Lilă Iulian, Eduard Vasile Eduard Mihai și Neguleasa Radu.

Staff-ul tehnic al echipei este alcătuit din Laurențiu Răuț (principal), Cladiu Alionescu (asistent) și Vlad Stănoiu (preparator fizic).

ACS Târgu Jiu a fost repatizată în cea de-a 3-a grupă valorică a Ligii Naționale de baschet masculin la startul ediției 2018/19. Totodată, gorjenii se vor duela cu CN Aurel Vlaicu București în primul tur al Cupei României.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.