Shane Lawal a revenit după o absență de 20 luni

Shane Lawal a revenit pe parchet. Pivotul nigerian a disputat primul său meci în calitate de jucător profesionist după o pauză de 20 luni. Absența s-a datorat unei grave accidentări la genunchi.

Lawal evoluează în prezent pentru Sidigas Avellino, formație pentru care a reușit 3 puncte, 7 recuperări, 2 pase decisive, o intercepție și un capac pentru 7 la eficiență în 14 minute de joc. Echipa jucătorului african a depășit pe Brindisi, în Lega Basket Serie A, scor 89-71.

Ultima apariție pe teren a lui Shane Lawal s-a consemnat în cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, pe data de 7 august 2016. El a reprezentat țara sa natală la acel eveniment. În acea perioadă, Lawal era sub contract cu FC Barcelona.

Contractul lui Lawal cu gruparea catalană s-a încheiat în vara anului 2017. Imediat, Shane a semnat cu Avellino. Debutul său pentru gruparea italiană s-a consemnat pe 11 martie 2018.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.