NBA – Sezonul 2018/19 demarează pe 16 octombrie

NBA a dat publicității programul pentru sezonul competițional 2018/19. Va fi cea de-a 73-a ediție din istoria ligii profesioniste nord-americane de baschet masculin.

Stagiunea demarează pe data de 16 octombrie anul curent. În seara de deschidere a sezonului vor fi două partide:

Boston Celtics vs Philadelphia 76ers
Golden State Warriors vs Oklahoma City Thunder

Înaintea celui de-al 2-lea meci se va desfășura o ceremonie în cadrul căreia jucătorii echipei californiene vor primi inelele de campioni.

Similar sezonului precedent, TNT și ESPN sunt partenerii TV oficiali ai competiției. TNT transmite pentru a 23-a oară consecutiv meciurile serii de deschidere în sezonul regulat al NBA, postul ce face parte din trustul Turner Spots transmițând pentru al 35-lea sezon consecutiv cea mai puternică ligă de baschet de pe planetă. În schimb, ESPN se află în fața celui de-al 17-lea sezon consecutiv.

De Crăciun, pe 25 decembrie 2018, ESPN și ABC vor transmise cinci partide. Între acestea se numără îndelung așteptatul duel dintre Golden State Warriors și noua versiune Los Angeles Lakers.

Similar sezoanelor precedente, drepturile TV pentru România sunt deținute de Telekom Sport.

Foto: NBA.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.