Seria de victorii consecutive a lui Boston Celtics continuă

Boston Celtics mențin vie seria de invincibilitate în NBA. Verzii au învins pe terenul lui Dallas Mavericks, scor 110-102, după o repriză de prelungiri. Astfel, echipa lui Brad Stevens a ajuns la cea de-a 16-a victorie consecutivă.

După un prim sfert foarte bun, adjudecat la diferență de 12 lungimi, Celtics au început să piardă teren, chiar dacă la capătul celui de-al 2-lea sfert conduceau cu scorul de 53-49. Mavericks au realizat un parțial de 28-16 în secvența a 3-a pentru a trece la conducere. Texanii s-au menținut în avantaj până la intrarea în ultimul minut al timpului regulamentar de joc. Marcus Smart a înscris un coș de trei puncte, iar Jayson Tatum a finalizat alley-oop pass-ul venit de la Kyrie Irving pentru a egala la 96.

Dallas a fost în avantaj pe parcursul primelor trei minute din prelungiri. Kyrie Irving a alimentat un parțial de 10-0 cu care s-a încheiat partida, pentru a oferi lui Boston cel de-al 9-lea succes stagional în zece deplasări.

Kyrie Irving a totalizat 47 puncte, 6 pase decisive, 3 recuperări în 39 minute de joc. El a avut 16/22 la aruncările din acțiune. Jaylen Brown adăugat 22 puncte, 9 recuperări, iar Jayson Tatum a terminat cu 15 puncte, 9 recuperări pentru învingători. Harrison Barnes a replica cu 31 puncte, 6 recuperări pentru echipa din Texas.

Boston Celtics au 16-2 la general și o serie activă de 16 victorii consecutive. Dallas Mavericks au ajuns la 3-15.

Bojan Bogdanovic a reușit o nouă prestație impresionantă. Croatul a totalizat 26 puncte, 7 recuperări în victoria repurtată de Indiana Pacers pe terenul lui Orlando Magic, scor 105-97. Victor Oladipo a reușit 29 puncte, 9 recuperări, 7 intercepții, 5 pase decisive și 2 capace, cu o posesie pierdută în 35 minute de joc pentru învingători. Muntenegreanul Nikola Vucevic a replicat cu 25 puncte, 13 recuperări pentru Magic.

Indiana Pacers au 10-8, iar Orlando Magic sunt la 8-9.

Kristaps Porzingis a reușit 25 puncte, 7 recuperări, iar Enes Kanter a totalizat 12 puncte (cu doar patru aruncări din acțiune), 16 recuperări pentru New York Knicks în victoria, scor 105-87, asupra lui Los Angeles Clippers.

NY Knicks au 9-7, iar LA Clippers au 5-11.

Foto: www.NBA.com/celtics

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.