Sergio Rodriguez a semnat cu CSKA Moscova

CSKA Moscova a oficializat legitimarea lui Sergio Rodriguez. Anunțul a fost făcut de ruși în cursul dimineții de luni (17.07). Baschetbalistul iberic se întoarce în Europa după un sezon petrecut alături de Phildelphia 76ers.

Înalt de 1.91 metri, în vârstă de 31 ani, Rodriguez a semnat un contract pe două sezoane cu opțiune pentru al 3-lea. El a fost MVP al sezonului 2013/14 în Euroligă și a câștigat trofeul un sezon mai târziu, alături de Real Madrid. Sergio a jucat trei finale de Euroligă.

În 68 meciuri disputate pe parcursul sezonului 2016/17 în NBA, „Chacho” a avut medii de 7.8 puncte și 5.1 pase decisive pe partidă. În prealabil, Rodriguez a jucat șase sezoane pentru Real Madrid. Înainte a avut angajamente în NBA cu Portland, Sacramento și New York. Cariera sa a demarat alături de Estudiantes Madrid.

Rodriguez a jucat 163 meciuri la nivel de Euroligă și a contabilizat 1576 puncte și 756 pase decisive. El devine primul spaniol din istoria lui CSKA.

CSKA Moscova l-a pierdut în această vară pe Milos Teodosic, care a semnat în NBA cu LA Clippers. În aceste condiții era mare nevoie de un înlocuitor pe măsură, iar Rodriguez este un astfel de exemplu.

De notat că în această vară, CSKA Moscova a mai obținut semnăturile lui Leo Westermann (francez, fundaș), Will Clyburn (american, extremă) și Othello Hunter (american, pivot).

Foto: euroleague.net

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On Sergio Rodriguez a semnat cu CSKA Moscova

  • Practic, CSKA si-a optimizat contingentul „legionarilor”: Westermann, Clyburn, Hunter, Rodriguez + De Colo, Hynes, Higgins, ultimii trei pastrati in lot dupa evolutii consistente in sezoanele anterioare.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.