Sergio Llull nu va juca în playoff-ul Euroligii masculine 2019

Sergio Llull nu va juca în playoff-ul Euroligii masculine 2019. Liderul lui Real Madrid nu va fi refăcut pentru seria cu Panathinaikos Atena din sferturile de finală ale competiției continentale de top.

Informația a fost dezvăluită de către Felipe Reyes, căpitanul campioanei în exercițiu a Europei. Acesta a vorbit despre acest lucru în cadrul unei întâlniri cu presa.

Iată ce a spus Reyes:

„Seria cu Panathinaikos se anunță foarte dificilă și o consider o provoare pentru noi. avem avantajul terenului propriu, dar acesta nu contează foarte mult. Știm ce s-a întâmplat anul trecut (n.r. Panathinaikos a avut avantajul terenului propriu, a câștigat primul meci, după care Real a făcut break-ul și s-a impus cu 3-1 la general, calificându-se la Final Four).

Sergio (Llull) nu va fi disponibil pentru playoff. Sperăm că îl vom avea la Final Four. Evident este frustrat de această situație, dar nu e nevoie să-l presăm. Este important să se refacă complet, în caz contrar existând riscul unei recivide care să-l scoată din circuit pe o perioadă mai lungă.”

Playoff-ul Euroligii masculine este programat să demareze pe 16 aprilie anul curent.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.