Serbia se confruntă cu noi probleme de efectiv cu câteva zile înaintea Jocurilor Olimpice de la Rio

Serbia se confruntă cu noi probleme. Antrenorul Sașa Djordjevic a pierdut doi jucători la penultimul meci de pregătire înaintea participării la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Milos Teodosic a suferit o accidentare la un deget al mâinii. Este neclar ce tip de accidentare este, însă există șanse mari ca el să fie recuperat pentru primul meci din cadrul concursului olimpic, programat pentru data de 6 august.

În schimb, Nemanja Nedovic pare să fi suferit o accidentare mai gravă. El a resimțit dureri mari la picior și potrivit afirmațiilor lui Djordjevic pare să fie vorba despre o accidentare la tendonul lui Achile. Tehnicianul Serbiei a precizat că Nedovic nu poate să calce pe picior și că a fost efectuat un RMN. Rezultatele acestuia vor determina diagnosticul și dacă există șanse ca Nedovic să joace la Olimpiadă.

Rămâne de văzut dacă Serbia va trebui să efectueze o modificare de ultim moment în lotul de jucători în perspectiva Jocurilor de la Rio. Reamintim că ex-iugoslavii nu pot miza pe serviciile lui Nemanja Bjelica (incomplet refăcut), Nenad Krstic (nu a mai jucat din mai 2015), respectiv Boban Marjanovic (neconvocat după ce a refucat în repetate rânduri alte acțiuni ale echipei naționale).

De notat că Serbia mai are de disputat un meci de pregătire, la Cordoba, Argentina. Adversar este Croația, meci programat a se desfășura în cursul serii de luni (noaptea se luni spre marți în Europa).

Reamintim lotul Serbiei pentru turneul olimpic:

Fundași – Milos Teodosic, Stefan Markovic, Bogdan Bogdanovic, Nemanja Nedovic, Stefan Jovic
Extreme – Marko Simonovic, Nikola Kalinic
Pivoți – Miro Raduljica, Nikola Jokic, Vladimir Stimac, Milan Macvan, Stefan Bircevic

Serbia întâlnește Venezuela pe 6 august, în prima zi din cadrul concursului de baschet la Jocurile Olimpice 2016. În Grupa A mai evoluează Franța, SUA, China și Australia. Primele patru clasate se califică pentru sferturile de finală

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.