Sepsi Sfântu Gheorghe și-a descoperit adversarii din grupele FIBA EuroCup Women 2017/18

Sepsi Sfântu Gheorghe, campioana în exercițiu a României, a fost repartizată în Grupa D a fazei grupelor din FIBA EuroCup Women – ediția 2017/18. Tragerea la sorți a avut loc marți (04.07), la Munchen, Germania.

Gruparea din Covasna se va duela cu Energa Torun din Polonia și Hatay BB din Turcia. Grupa va fi completată de echipa învinsă în turul preliminr al Euroligii feminine ce opune pe Piestanske Cajky din Slovacia și MKS Polkowice din Polonia.

Piestanske Cajky este vicecampioana Slovaciei.

MKS Polkowice este ocupanta locului 3, câștigătoarea finalei mici, din campionatul Poloniei. În schimb, Energa Torun a fost sfertfinalistă în campionatul Poloniei, eliminată în primul tur al playoff-ului după ce s-a clasa pe locul al 3-lea în sezonul regulat.

Hatay BB a terminat ultima ediție de campionat din Turciape locul al 6-lea.

Faza grupelor FIBA Europe Cup Women demarează pe 12 octombrie.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.