Semnificația meciurilor de luni (01.04) în Grupa Roșie a LNBM 2018/19

Luna aprilie începe cu două meciuri din Grupa Roșie a Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2018/19. Un meci este decisiv în lupta pentru locul 5, iar celălalt ar putea pune capăt luptei pentru locul 1 la capătul sezonului regulat.

Cu începere de la ora 18:00, în direct la DigiSport, SCM Timișoara primește vizita lui BCM U FC Argeș Pitești. Cele două au câte 9 victorii și 13 înfrângeri, fiind la egalitate pe locurile 5-6.

Argeșenii au 2-1 în confruntările directe, în timp ce bănățenii dețin avantajul coșaverajului în partidele dintre cele două. Așadar, există următoarele variante:

  1. SCM Timișoara învinge, egalează la 2 în duelurile directe și deține avantajul coșaverajului în aceste confruntări -> Timișoara termină pe locul 5 indiferent ce se întâmplă în ultima etapă.
  2. BCM U FC Argeș Pitești învinge, astfel încât se desprinde la 3-1 în duelurile directe -> Pitești termină pe locul 5 indiferent ce se întâmplă în ultima etapă.

De altfel, în această seară află cu exactitate două dintre duelurile primului tur al playoff-ului LNBM. Știm deja că CSM CSU Oradea va termina sezonul regulat pe locul 3, iar SCM Universitatea Craiova se va clasa pe locul 4. Totodată, se știe că locul 3 întâlnește locul 6, iar locul 4 se va confrunta cu locul 5 în sferturile de finală ale campionatului.

Cu începere de la ora 19:00, într-o partidă netelevizată, SCM Universitatea Craiova primește replica lui BC CSU Sibiu. Oltenii nu-și mai pot modifica poziția în clasament, însă ardelenii pot pune capăt luptei pentru locul 1 cu o victorie în acest meci. Dacă totuși vor pierde, sibienii au varianta victoriei sau a înfrângerii la cel mult opt puncte în confruntarea cu U-BT Cluj-Napoca, pe teren propriu, în ultima etapă din Grupa Roșie.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.