Seattle Storm este noua campioană WNBA

Seattle Storm au câștigat titlul WNBA 2018. Gruparea amintită a învns cu scorul general de 3-0 în marea finală pe Washington Mystics. Ultimul meci al finalei s-a încheiat cu scorul de 98-82.

Precedentele două confruntări au consemnat următoarele rezultate:

Meciul 1, 89-76.
Meciul 2, 75-73.

Breanna Stewart a fost desemnată MVP a finalei după 25.7 puncte și 6.0 recuperări pe partidă.

Acesta este cel de-al 3-lea titlu WNBA din istorie pentru Seattle. Precedentee două trofee s-au consemnat în 2004 și 2010.

A fost cel de-al 22-lea sezon din istoria ligii profesioniste nord-americane de baschet feminin.

Cele mai titrate echipe sunt Houston Comets (care au câștigat primele patru ediții) și Minnesota Lynx (2011, 2013, 2015 și 2017). Lista laureatelor continuă cu Los Angeles Sparks, Phoenix Mercury, Detroit Shock (acum Dallas Wings) și Seattle Storm, toate cu câte trei titluri. În fine, Indiana Fever și Sacramento Monarchs (defunctă) au câte un titlu WNBA.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.