Seara de joi (13.04) a consemnat multiple prestații individuale de excepție

Seara de joi (13.04) a cuprins o serie de performanțe individule de excepție în playoff-ul LNBM. Este vorba despre cele mai valoroase prestații din punct de vedere al eficienței.

Aleksandar Kostoski  avut un indice de 36 la eficiență, record absolut al actualului playoff. Fundașul Piteștiului a fost secondat de către Sean Barnette. Extrema lui CSM CSU Oradea a avut 31 la eficiență, pentru ca pivotul Stelei CSM EximBank București, Randal Falker să aibă un indice de 30. Acestea sunt primele trei performanțe individuale din actualul playoff.

Totodată, seara de joi a consemnat trei dintre primele patru performanțe individuale la capitolul puncte marcate. Este vorba despre:

1. Aleksandar Kostoski – 33 puncte
2. Marius Runkauskas – 27 puncte
4. Sean Barnette – 21 puncte

În plus, s-au consemnat două double-double-uri. Ele au fost semnate de Sean Barnette și Randal Falker. Primul a egalat recordul de recuperări ofensive, stabilit cu o zi înainte de Chris Cooper. Al 2-lea a fost foarte aproape de primul triple-double stagional.

Acestor performanțe se adaugă cele șapte coșuri de trei puncte marcate de Marius Runkauskas. El a egalat recordul absolut stagional la acest capitol.

De asemenea, se impune să remarcăm cele 14 puncte marcate de Andrei Mandache în ultimele 12 minute ale partidei pe care CSM CSU Oradeaa disputat-o în compania lui BC SCM Timișoara. Conribuția arădeanului a fost decisivă pe revenirea campioanei.

Playoff-ul continuă. La fel și lupta pentru calificarea în semifinale, pentru trofeu și medalii. Pe acest drum vom continua să remarcăm prestațiile de excepție și efortul colosal depus de sportivi, al căror efort merită toată stima noastră, a celor care îi privim cu deosebit interes.

Foto: Cătălin Soare / www.cronosmedia.ro

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.