Sean Kilpatrick are un acord cu Panathinaikos Atena

Sean Kilpatrick are un acord verbal cu Panathinaikos Atena, anunță presa elenă. Americanul în vârstă de 28 ani, înalt de 1.93 metri, evoluează la poziția 2. Originar din Yonkers, New York, Sean nu are experiență în baschetul european.

Absolvent al universității Cincinnati, Kilpatrick nu a fost ales în NBA Draft. El a jucat în G-League pentru Santa Cruz și Delaware în sezonul 2014/15, după care a fost legitimat de Minnesota Timberwolves. În sezonul 2015/16 a evoluat pentru Denver Nuggets și Brooklyn Nets, iar în stagiunea 2016/17 a rămas la Nets, bifânz 70 prezențe în NBA.

În sezonul 2017/18, Sean a evoluat pentru patru echipe din NBA. Este vorba despre Brooklyn, Milwaukee, Clippers și Chicago. În total, Kilpatrick are 157 meciuri jucate în NBA pe parcursul ultimilor patru ani, cu medii statistice de 10.3 puncte, 2.7 recuperări și 1.5 pase decisive.

Anunțul oficial este încă așteptat după ce pe parcursul ultimelor zile s-a vehiculat și varianta legitimării lui James Nunnally. Acesta a rămas fără angajament, fiind concediat de Minnesota Timberwolves, formație ce a schimbat și antrenorul.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.