Sean Denison va fi coleg de echipă Zarko Comagic în Polonia

sean

Sean Denison va fi coleg de echipă cu Zarko Comagic, în Polonia. Pivotul canadian a semnat un contract cu Polski Cukier Torun, din primul eșalon baschetbalistic al acestei țări.

În vârstă de 29 ani, Denison este pivot și măsoară 2.10 metri. El a jucat 37 de meciuri pentru CSM Oradea la nivelul Ligii Naționale și a avut medii statistice de 10.9 puncte, 5.3 recuperări, 1.2 pase decisive, 1.2 capace și 1.1 intercepții pe meci. El a jucat două finale alături de formația bihoreană.

Denison este al 3-lea jucător de la CSM Oradea legitimat în primul eșalon baschetbalistic al Poloniei. Ceilalți doi sunt Comagic – alături de care va fi coleg la Torun, respectiv Will Franklin, legitimat de Energa Czarni Slupsk.

În sezonul 2013/14, Torun a câștigat eșalonul al 2-lea în Polonia. Astfel, noua echipă a sportivului ex-iugoslav va juca în primul eșalon baschetbalistic al Poloniei pentru prima dată după o absență de 13 ani.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.