Sean Denison a semnat cu Nizhny Novgorod

Sean Denison este noul pivot al echipei Nizhny Novgorod. Anunțul a fost făcut de gruparea din Rusia în cursul zilei de vineri (08.09).

Înalt de 2.11 metri, cântărind 111 kilograme și în vârstă de 32 ani, pivotul originar din Canada a semnat cu gruparea antrenată de către Zoran Lukic. De notat că la Nizhny antrenor secund este Predrag Badnjarevic, fostul tehnician al echipelor West Petrom Arad și BC Timișoara.

"Нижний Новгород" подписал однолетний контракт с канадским центровым Шоном Морганом Денисоном (211см, 111 кг, 32 года). …

Posted by БК "Нижний Новгород" / BC Nizhny Novgorod on 8 Septembrie 2017

Denison vine după un sezon extrem de bun în Basketball Champions League. El a bifat 18 prezențe în uniforma CSM-ului, având medii de 11.3 puncte, 6.9 recuperări, 1.8 pase decisive, 1.3 capace și 0.9 intercepții pentru 14.8 la eficiență în aproape 26 minute pe partidă.

Alături de Nizhny Novgorod, Denison va juca în Liga VTB, respectiv în Basketball Champions League. Rușii sunt angrenați în turul al 2-lea preliminar al competiției de top organizată de FIBA la nivel de club.

Denison este al 2-lea jucător care în ultimele zile a semnat în Liga VTB după ce a evoluat în sezonul 2016/17 în România. Celălalt este Filip Adamovic.

1 comentarii On Sean Denison a semnat cu Nizhny Novgorod

  • Un pas înainte pentru Denison. În campionatul nostru a fost un jucător excelent, cu o mina foarte buna pentru talia sa. Cred ca o sa se descurce Bine și la nivelul VTB.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.