Sean Denison pleacă în Canada din motive familiale

CSM Oradea a anunțat că baschetbalistul canadian Sean Denison se va întoarce în țara sa natală din cauze familiale. Pivotul campioanei României va pleca de urgență în Canada în încercarea de rezolvare a acestei situații.

Denison a bifat nouă prezențe în actuala ediție a Ligii Naționale de baschet masculin și are medii statistice de 12.0 puncte, 4.6 recuperări, 2.4 pase decisive, 1.1 capace și 0.7 intercepții în 26 minute pe partidă. El are procentaje de 57% la aruncările de două puncte, 40% la trei puncte și 64% la linia de pedeapsă, având un indice de 13.7 la eficiență.

Sean se află la cel de-al 4-lea sezon alături de CSM CSU Oradea. A debutat în sezonul 2013/14, când a devenit vicecampion al României. S-a întors în sezonul 2016/17, numărându-se între cei mai eficienți zece jucători ai ediției inaugurale a fazei grupelor din Basketball Champions League și a cucerit medalia de bronz în Liga Națională. Canadianul a revenit pentru a 3-a oară în Bihor la jumătatea sezonului 2017/18, ajutând echipa să cucerească titlul național.

Pe lângă cele trei medalii cucerite în campionat, Denison are două finale de Cupa României disputate. El a făcut parte din lotul orădenilor și la cele două SuperCupe ale României, absentând din teren la cea de-a 2-a din cauza unei accidentări.

Denison a lipsit din teren la meciul susținut de orădeni pe 29 decembrie, la Sibiu, din același motiv pentru care acum este nevoit să se întoarcă în Canada. El a revenit pentru meciul cu U-BT Cluj-Napoca, primul din 2019, însă în cursul acestei săptămâni are cursa spre țara sa de baștină.

În vârstă de 33 ani, Denison este căsătorit și are patru copii. Conducerea clubului bihorean a anunțat că va reveni cu informații referitor la continuarea (sau nu) a contractului dintre părți, pe măsura evoluției situației ivite.

Foto: Roby Boros

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.