Sean Denison continuă alături de CSM CSU Oradea

CSM CSU Oradea anunțat continuarea colaborării cu Sean Denison. Canadianul a semnat un angajament pentru sezonul competițional 2018/19 cu singura grupare din România la care a evoluat.

Sean Denison rămâne la CSM CSU Oradea. Canadianul a semnat un nou angajament cu echipă alături de care a devenit campion al României.Amănunte -> https://bit.ly/2ufDok4

Publicată de CSM Oradea pe Marţi, 10 Iulie 2018

Denison are un titlu de campion (2018), o medalie de argint (2014) și una de bronz (2017), respectiv două finale de cupă (2014 și 2018) alături de formația bihoreană. De altfel, CSM Oradea a obținut cel puțin o medalie în fiecare sezon pe care Sean l-a disputat în uniforma acestei echipe.

Înalt de 2.10 metri, Denison este absolvent al universității Santa Clara. El va aniversa 33 ani peste aproximativ o lună și jumătate, având o experiență de 11 sezoane în Europa. A evoluat în Turcia, Rusia, Polonia și România, fiind unul dintre jucători de bază ai lui Cristian Achim în aventurile europene din sezoanele 2013/14 și 2016/17.

Dacă în primele două sezoane a jucat la poziția 5, făcând însă echipă la interior cu Titus Nicoară, Denison a fost utilizat alături de un alt 5 clasic în sezonul 2017/18. Este vorba despre Arturas Valeika. El a demonstrat că poate să fie la fel de util indiferent de partitura în care este utilizat în ambele faze ale jocului.

Până la această oră Denison are 99 meciuri în Liga Națională cu medii de 10.8 puncte, 5.1 recuperări, 1.3 pase decisive, 1.0 intercepții și 0.9 capace pentru 12.7 la eficiență în 23:08 minute pe partidă. El are procentaje de 57% la aruncările de două puncte, 34% la trei puncte și 61% la linia de pedeapsă.

Denison devine al 4-lea jucător contractat de CSM CSU Oradea pentru sezonul 2018/19 după Kris Richard, Bobe Nicolescu și Giordan Watson.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.