Sean Barnette diagnosticat cu ruptură musculară?

U BT Cluj-Napoca a ratat calificarea în turul al 2-lea din Cupa României la baschet masculin – ediția 2014/15. Debutul sezonului este îngreunat și de situația medicală cu care se confruntă mai mulți jucători ai formației pregătite de către Dorin Pintea.

Potrivit informațiilor noastre, neconfirmate până la această oră, se pare că Sean Barnette a suferit o ruptură musculară. Dacă acest lucru se va confirma, jucătorul american va rata toată luna octombrie.

În ceea ce privește accidentările lui Branko Cuic și Miljan Medvedj nu avem informații exacte cu privire la gravitatea acestora. Se pare că Cuic a încasat o puternică lovitură în mușchi, în vreme ce Medvedj are o leziune la tendonul lui Achile.

Rămâne de văzut dacă aceste informații vor fi confirmate de clubul clujean. Acesta are programată o conferință de presă în cursul zilei de vineri (03.10).

Următorul meci al lui U BT Cluj-Napoca este programat pentru luni (06.10), la Sala Horia Demian, în compania lui CSU Asesoft Ploiești.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.