Sean Barnette continuă alături de CSM CSU Oradea

Sean Barnette a semnat un nou angajament cu CSM CSU Oradea. Americanul a ajutat formația bihoreană să câștige primul trofeu din istorie – Liga Națională 2016, fiind desemnat MVP al competiției de către site-ul eurobasket.com.

În 44 partide disputate la nivelul Ligii Naționale, Barnette a avut medii de 15.1 puncte, 7.8 recupeărri, 2.9 pase decisive, 1.3 intercepții și 0.5 capace pentru 18.4 la eficiență. Sean a avut procentaje de 53% la două puncte, 36% la trei puncte, respectiv 68% la linia de pedeapsă. El a fost liderul echipei care a câștigat campionatul la eficiență, puncte, recuperări, recuperări ofensive, recuperări defensive și la numărul reușitelor de două puncte.

Nord-americanul are trei sezoane la activ în România. El a petrecut stagiunile 2012/13 și 2014/15 alături de U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, pentru ca în ultima ediție de campionat să îmbrace uniforma roș-albastră a CSM-ului.

Barnette esta al 2-lea jucător străin legitimat de campioana României. În urmă cu mai bine de o săptămână, formația antrenată de către Cristian Achim a semnat un contract cu Martin Zeno, cel desemnat MVP al finalei de acelați portal.

Oradea a obținut și semnătura lui Titus Nicoară, românul cu cele mai multe puncte marcate în ultimele trei ediții din Liga Națională.

CSM-ul are contracte semnate pe stagiunea 2016/17 cu Andrei Mandache, Bobe Nicolescu, Rareș Pașca și Bogdan Țîbîrnă. De notat că Mandache a fost supus unei intervenții chirurgicale la degetul arătător de la mâna de aruncare, dună ce s-a accidentat în slujba echipei naționale, la turneul din China.

Leii Roșii vor participa în FIBA Basketball Champions League în sezonul competițional 2016/17.

Foto: Roby Boros

Related Post

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Site Footer

Sliding Sidebar