Sead Hadzifejzovic a semnat în primul eșalon din Serbia

Sead Hadzifejzovic, fost jucător la Dinamo București și Phoenix Galați, a semnat în primul eșalon baschetbalistic al Serbiei. Jucătorul înalt de 2.02 metri și în vârstă de 29 ani s-a alăturat echipei Novi Pazar.

Hadzifejzovic este jucător de pozițiile 4-5. El are o experiență de zece sezoane la nivel de seniori. Bosniac la origine, Sead a jucat pentru Novi Sarajevo, Vogosca, Kakanj, Sloboda Tuzla, Ibar Rozaje, respectiv Sencur Gorenjska.

În sezonul 2017/18, Sead a bifat 30 prezențe pentru Phoenix Galați. Aici a avut medii de 11.1 puncte, 4.5 recuperări, respectiv procentaje de 64% la aruncările de două puncte, 33% la trei puncte, respectiv 60% la linia de pedeapsă.

OKK Novi Pazar este nou promovată în primul eșalon baschetbalistic al Serbiei. Această formație a fost finalistă a celui de-al 3-lea eșalon în regiunea de Vest a Serbiei în sezonul 2016/17, reușind astfel să urce în cel de-al 2-lea eșalon. Apoi, gruparea amintită a ocupat locul al 2-lea în liga a 2-a, în sezonul 2017/18, astfel încât a avansat în eșalonul de elită.

Similar ediției precedente de campionat, primul eșalon al Serbiei aliniază la startul KLS 2018/19 un număr de 14 echipe. În prima fază cele patru reprezentante ale țării în Liga Adriatică nu vor juca. Primele opt clasate în prima fază vor avansa în Superligă, acolo unde li se vor alătura cele patru formații angrenate în Liga Adriatică – Steaua Roșie, FMP, Partizan (toate din Belgrad) și Mega Bemax (din Sremska Mitrovica).

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.