NBA – Pe scurt despre meciurile din noaptea de duminică spre luni

Denver Nuggets au administrat primul eșec stagional lui Golden State Warriors. Duelul din Colorado s-a încheiat cu scorul de 100-98.

Juancho Hernangomez a ieșit la rampă cu un capac la Damian Jones la ultima fază a partidei. Stephen Curry a pătruns și l-a găsit în spațiul de trei secunde cu un serviciu impecabil pe Jones, dar încercarea de finalizare a acestuia a fost blocată de pivotul iberic al gazdelor. Timpul de joc s-a scurs și meciul a luat sfârșit cu victoria formației din Denver.

Gary Davis a reușit 28 puncte pentru învingători, iar Nikola Jokic a adăugat 23 puncte, 11 recuperări și 6 pase decisive pentru învingători. Stephen Curry a replicat cu 30 puncte, 6 pase decisive, iar Kevin Durant a adăugat 20 puncte, 11 recuperări și 7 pase decisive pentru Warriors.

În urma acestui meci, Denver are 3-0 la general, iar Golden State ajunge la 2-1.

Los Angeles Clippers au depășit pe Houston Rockets, scor 115-112. Texanii au fost lipsiți de Chris Paul, suspendat pentru două meciuri după scandalul cu Rajon Rondo. Californienii au avut 26/26 la linia de pedeapsă și au dominat lupta la recuperare (49-35, cu 12-6 la cele ofensive).

Tobias Harris a reușit 23 puncte, iar Danilo Gallinari a terminat cu 20 puncte, 9 recuperări și 4 pase decisive pentru învingători. James Harden a replicat cu 31 puncte, 14 pase decisive, Clint Capela a încheiat cu 23 puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive, iar Eric Gordon a încheiat cu 21 puncte, 5 recuperări pentru Rockets.

LA Clippers au 2-1 la general, în timp de Houston ajungr la 1-2.

Russell Westbrook a revenit în angrenajul lui OKC Thunder, însă această echipă a pierdut primul meci disputat pe teren propriu în noul sezon. Sacramento Kings au reușit să se impună, bifând primul succes stagional. Rezultatul final a fost de 131-120.

Iman Shumpert a reușit 26 puncte, 4 pase decisive, 3 intercepții și 2 capace pentru învingători. Westbrook a replicat cu 32 puncte, 12 recuperări și 8 pase decisive pentru OKC.

Trae Young, jucător utilizat de Dallas Mavericks drept monedă de schimb pentru Luka Doncic, a avut 35 puncte și 11 pase decisive în victoria repurtată de Atlanta Hawks pe terenul lui Cleveland Cavaliers. Rezultatul final a fost de 133-111. Gruparea din Georgia are 1-2 la general după acest meci, iar Cleveland a ajuns la 0-3.

Citiți și

NBA a anunțat măsurile luate împotriva lui Ingram, Rondo și Paul

Foto: www.nba.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.