Actualizare. Travis Bureau a fost legitimat de SCM U Craiova

12 ianuarie 2017

Legitimarea lui Travis Bureau este o reactivare și nu este extra transfer. Acest lucru se explică prin faptul că Travis Bureau nu a mai jucat în altă parte de la încheierea contractului său cu SCM Universitatea Craiova.

De exemplu, Darius Hargrove a fost trecut la capitolul extra transfer deoarece a avut alt angajament după încheierea vechiului contract cu oltenii.

9 ianuarie 2017

Travis Bureau se întoarce la Craiova. El a ajuns la un nou acord cu gruparea olteană, a cărui valabilitate este până la finele acestui sezon competițional.

În vârstă de 28 ani, înalt de 2.02 metri, Bureau este jucător de poziția 4. El devine al 5-lea jucător străin din lotul grupării alb-albastre. Va fi cel de-al 5-lea sezon al lui Travis în LNBM. Precedentele patru s-au consumat tot în uniforma Craiovei.

Potrivit frbaschet.ro, Bureau are 98 meciuri în Liga Națională și 8 în Cupa României. El are medii pe carieră de 12.9 puncte, 6.5 recuperări (2.1 ofensive), 1.3 pase decisive, 1.2 intercepții și un capac cu 1.6 posesii pierdute pentru 15.5 la eficiență în aproape 28 minute pe partidă. Americanul are procentaje de 61% la aruncările de două puncte, 23% la trei puncte, respectiv 56% la linia de pedeapsă.

Bureau s-a alăturat Craiovei și în sezonul precedent sub formă de extra transfer. El a avut atunci 19 meciuri jucate, înregistrând cele mai modeste cifre ale carierei sale în LNBM: 9.7 puncte, 6.2 recuperări și 1.1 pase decisive pentru 12.8 la eficiență în 26:24 minute pe partidă.

Acesta este cel de-al 6-lea și ultimul extra transfer permis prin regulamentul specifi echipei din Craiova în acest sezon. Oltenii au legitimat doi autohtoni – Baris Aktas și Cătălin Burlacu, respectiv alți trei străini în Dino Gregory (deja concediat), Darius Hargrove și Tayloe Taylor. De notat că pentru legitimarea fiecărui jucător străin echipele din LNBM achită taxă de 1.500 euro către FR Baschet.

SCM Universitatea Craiova are un bilanț general de 4-9 și se situează pe locul al 9-lea în ierarhia generală a Ligii Naționale de baschet masculin. Următorul joc al echipei pregătite de Vladimir Vuksanovic, ultimul antrenor străin rămas în LNBM; este programat pentru 14 ianuarie, în deplasare, cu Phoenix Galați. În pezent cele două par să fie angrenate într-o luptă directă pentru ocuparea locului 8. În tur, la Craiova, oltenii au învins cu scorul de 80-69.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.