SCM Timișoara a anunțat legitimarea lui Troy Franklin

Troy Franklin este noul jucător al lui SCM Timișoara. În vârstă de 29 ani, înalt de 1.83 metri, el se află la primul contact cu baschetul românesc. Franklin este jucător de poziția 1.

La nivel universitar, noul jucător al Timișoarei a bifat trei sezoane alături de Towson și unul cu Coppin State. Cariera sa profesionistă a demarat alături de FOG Naevsted, din Danemarca, unde a jucat două sezoane (2015/16 și 2017/18). Troy a mai evoluat la Primorska (Slovenia, în sezonul 2016/17).

Pe parcursul ultimului sezon, americanul a jucat pentru Academic Bultex, în Bulgaria, având medii de 14.7 puncte, 5.8 pase decisive și 3.4 recuperări pentru 17.6 la eficiență în 9 meciuri, respectiv pentru Jonavos Jonava, în liga a 2-a din Lituania, având medii de 14.9 puncte, 4.4 pase decisive și 2.1 recuperări pentru 11.4 la eficiență în 14 apariții.

Acesta este al 2-lea transfer perfectat de SCM Timișoara în această vară. primul a fost Adam Mirkovic. De asemenea, alb-violeții au anunțat prelungirea contractelor lui Nikola Pesakovic și Alexandru Coconea. În plus Timișoara continuă alături de Bogdan Penciu, Mihai Ursan, Cristian Mocrițchi, Robert Schipor. Bănățenii i-au pierdut pe autohtonii Dragoș Diculescu și Cătălin Baciu, legitimați de Craiova și Oradea.

Noul antrenor al lui SCM Timișoara este Dragan Petricevic. Acesta se întoarce la formația alb-violetă după aproape patru ani. Staff-ul tehnic al echopei de pe Bega este completat de Cristian Bota – antrenor asistent, Nenad Markovic – scouter, Tiberiu Puta – preparator fizic și Andreea Goanță – kinetoterapeut.

Totodată, Timișoara a anunțat că se va reuni pe 15 august.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.