OKC schimbă antrenorul

Billy Donovan este noul antrenor al echipei Oklahoma City Thunder. Celebrul tehnician din NCAA îl înlocuiește pe Scott Brooks, cel care a ghidat OKC spre ascensiune între 2008 și 2015, ultimul sezon fiindu-i fatal prin ratarea playoff-ului pe fondul unei serii incredibile de accidentări și probleme medicale cu care jucătorii importanți ai acestei echipe au fost confruntați.

Noul antrenor va semna un contract pe cinci ani de zile. El se află în fața primului angajament în NBA. Donovan este celebru pentru cele două titluri NCAA câștigate la cârma universității Florida, acolo unde a lucrat cu Joakim Noah.

În vârstă de 49 ani, Donovan are un procentaj de succes de peste 70% în cele 708 meciuri în care a fost antrenor în liga universitară.

1 comentarii On OKC schimbă antrenorul

  • Ca fapt divers,Donovan a mai fost numit antrenor principal in NBA,in 2007 la Orlando Magic,dar s-a razgandit,revenind la Florida Gators la cateva zile dupa numire. Si acum Magic cauta antrenor si Donovan era o optiune,dar se pare ca doresc pe cineva cu experienta in NBA (poate chiar Scott Brooks). Provocarea cea mai mare pentru el va fi sa reuseasca prin jocul si rezultatele echipei sa-l determine pe Kevin Durant,care devine agent liber la finalul sezonului viitor,sa continue cu OKC.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.