Șase echipe din Euroligă au fost învinse în competiția internă după etapa dublă

Avellino a depășit pe EA7 Milano, după două reprize de prelungiri, scor 94-82. Partida s-a desfășurat duminică (19.11) și contează pentru sezonul regulat al ligii italiene de baschet masculin, fiind a 4-a partidă într-o săptămână penru formația antrenată de Simone Pianigiani.

Milano a pierdut confruntarea amintită după ce în prealabil a repurtat două victorii foarte importante, pe reveniri spectaculoase, la mijlocul săptămânii în cadrul Euroligii masculine.

Iată cum s-a terminat prima repriză de prelungirila meciul de la Mediolanum Forum:

Ulterior, în cadrul celei de-a 2-a reprize suplimentare, Jason Rich a înscris coșul victoriei pentru Avellino. El a totalizat 21 puncte, similar lui Ariel Filloy, autorul incredibilei reușite prin care meciul a acces în cea de-a 2-a repriză de prelungiri. În repliă, Curtis Jerrells a avut 23 puncte pentru Milano.

Ndiaye Hamady
Olimpia Milano – Sidigas Avellino
Lega Basket Serie A 2017-2018
Milano 019/11/2017
Foto M.Ivan / Ciamillo-Castoria

Alte echipe angrenate în Euroligă au suferit înfrângeri în competiția internă, la cel de-al 4-lea meci jucat într-o săptămână. Este vorba despre:

Bayern Munchen vs Brose Baskets Bamberg, scor 77-68
Tofas Bursa vs Anadolu Efes Istanbul, scor 80-69
Khimki Moscova vs Zenit St. Petersburg, scor 66-76
Morabanc Andorra vs Unicaja Malaga, scor 66-60

De asemenea, s-a consemnat un duel de Euroligă între FC Barcelona și Valencia Basket, adjudecat de către catalani.

În schimb, Real Madrid, Baskonia Gasteiz, Zalgiris Kaunas, Maccabi Tel-Aviv, Fenernahce Dogus, Panathinaikos Atena au repurtat victorii în competiția internă la finele săptămânii, după ce au jucat două meciuri la mijlocul acesteia în Euroligă.

CSKA Moscova nu a avut meci programat în Liga VTB după dubla din Euroligă.

Steaua Roșie Belgrad și Olympiacos Pireu au programate jocurile din întrecerea regională, respectiv internă în cursul serii de luni (20.11).

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.