Sașa Djordjevic este invitatul lui OKC Thunder în playoff-ul NBA 2018

Sașa Djordjevic se alătură lui Oklahoma City Thunder. Tehnicianul sârb în vârstă de 50 ani este invitat să participe la antrenamentele și meciurile echipei amintite în playoff-ul NBA.

Concediat de la cârma lui Bayern Munchen după ce a câștigat Cupa Germaniei și a califcat echipa în semifinalele EuroCup, iar în Bundesliga se situa pe primul loc, Djordjevic a răspuns afirmativ invitației lansate de către Darko Rajakovic, antrenor asistent al lui Billy Donovan la OKC Thunder.

Va fi o oportunitate deosebită pentru antrenorul echipei naționale a Serbiei de a asista și urmări antrenamentele unei echipe angrenate în playoff-ul NBA. Djordjevic va beneficia de acces la întregul proces de antrenament, incluzând ședințe de natură tactică.

În vârstă de 39 ani, Darko Rajakovic (foto, alături de Alex Abrines) este membru al staff-ului tehnic la OKC din vara anului 2014. Anterior, mai exact între 2012 și 2014, el a fost antrenor principal al echipei Tulsa 66ers, în NBA Development League (actuala G-League).

Rajakovic a început activitatea de antrenor de la vârsta de 16 ani, alături de Borac Cacak. El a activat la nivel juvenil. Între 1999 și 2007, Rajakovic a lucrat ca antrenor principal la echipele U18 și U20 ale Stelei Roșii Belgrad. A cucerit două titluri naționale de tineret alături de aceasta. Între 2009 și 2012, amintitul antrenor a condus pe Espacio Torrelodones, în eșaloanele inferioare ale Spaniei. Din 2012 activează în SUA.

OKC Thunder au un bilanț general de 46-34, cu care se situează pe locul 7 în Conferința Vest. Cu trei zile rămase din sezonul regulat, gruparea amintită nu are asigurată prezența în playoff. Are avantaj de un meci în fața locurilor 8 și 9. Echipa lui Russell Westbrook, Paul George și Carmelo Anthony mai are de jucat cu Miami (deplasare) și Memphis (acasă).

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.