Sarunas Jasikevicius vrea să continue alături de Zalgiris Kaunas

Sarunas Jasikevicius, antrenorul lui Zalgiris Kaunas, a declarat că dorește să continue alături de această echipă. El a fost explicit în acest sens la conferința de presă ce a urmat eliminării echipei lituaniene din playoff-ul Euroligii masculine – ediția 2018/19.

Iată cum s-a exprimat vulcanicul antrenor:

„Va trebui să-mi dați șuturi cu ambele picioare în fund pentru a pleca de aici. Doar un miracol mă poate determina să mă despart de Zalgiris.”

Este limpede că miracolul la care face Saras referire este o ofertă de antrenor principal în NBA.

De notat că Paulius Motiejunas, managerul lui Zalgiris Kaunas a anunțat un buget de 11 milioane euro pentru sezonul viitor, un nou record absolut pentru această grupare. Amintitul oficial a adăugat că Jasikevicius a demarat deja pregătirile pentru sezonul 2019/20.

Între timp, Zalgiris își va canaliza atenția asupra competiției interne, acolo unde este lider al clasamentului la zi.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.