Sarunas Jasikevicius către presă: „Dacă plătiți amenda vorbesc despre arbitraj”

Zalgiris Kaunas a pierdut, scor 72-78, la Palau Blaugrana, în cursul serii de joi (07.02), în duelul cu FC Barcelona. Partida contează pentru etapa a 22-a din sezonul regulat al Euroligii masculine – ediția 2018/19.

Partida a fost influențată în mod vizibil de maniera de arbitraj. Cei care au urmărit partida înțeleg foarte bine acest lucru. Cei care nu au văzut-o pot să deducă din următoarele cifre: 26-6 la aruncăril libere executate, 19-29 la faulturile sancționate.

La finalul meciului, antrenorul Sarunas Jasikevicius nu a putut să-și șteargă grimasele de pe față. În schimb, la conferința de presă a reușit să se controleze și a evitat întrebările legate de arbitraj. El a precizat următorul lucru presei baltice prezente la Barcelona cu ocazia acestui meci:

„Știți regulile. Nu vreu să fiu amendat și să scot bani din buzunar pentru nimic. Nu înțeleg de ce mă întrebați acest lucru. Aduceți bani pentru amendă și vă răspund.”

În altă ordine de idei, Palau Blaugrana a fost populată cu mulți lituanieni la acest meci. O bună parte a acestora au venit din Marea Britanie sau Franța, locuri în care lucrează.

Zalgiris Kaunas are 8-14 la general și ocupă locul 13 în ierarhia la zi a Euroligii masculine.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.