Sarah Dumitrescu va juca în NCAA Women Division 1

Sarah Dumitrescu va juca pentru Universitatea Mississippi, în NCAA. Sportiva originară din București, ce a evoluat pentru echipa națională U16 feminin a României la Campionatul European Divizia B din anul 2016, desfășurat la Oradea, a primit o bursă din partea amintitei universități.

Dumitrescu a petrecut ultimii patru ani alături de IMG Academy, o academie de baschet la nivel de liceu. Ea va face pasul spre baschetul univesitar din 2019, atunci când va juca pentru celebra Ole Miss.

Astfel, după jucătoare precum Cristina Ciocan și Gabriela Mărginean, țara noastră va fi din nou reprezentată în primul eșalon al celui mai puternic campionat universitar de baschet feminin.

De notat că Sarah este fiica lui Tibi Dumitrescu, fost jucător de baschet și actualmente proprietar al unui club privat de baschet din capitală, respectiv al Anamariei Prodan, agent de jucători în fotbal.

1 comentarii On Sarah Dumitrescu va juca în NCAA Women Division 1

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.