O săptămână până la startul EuroBasket 2017 – S-a lansat aplicația pentru dispozitive inteligente

Cu o săptămâna înaintea începerii EuroBasket 2017, organizatorul competiției a lansat aplicația oficială pentru telefon mobil și tablete, a competiției. Evenimentul se va desfășura între 31 august și 17 septembrie anul curent, în Turcia, România, Finlanda și Israel.

Astfel, cei prezenți în sală, dar și cei aflați în locații în care nu au acces la computer ori laptop, au posibilitatea să acceseze aplicația FIBA EuroBasket 2017. Aceasta este disponibilă pe Android și IOS.

Aplicația oferă cel mai rapid mod de a consulta programul meciurilor, rezultatele, clasamentele, modalitatea de a achiziționa bilete, componența echipelor, informații de natură statistică, știri (care deocamdată este lipsită de informații), un link direct către canalul YouTube al competiției, respectiv către platforma livebasktball.tv. Toate la un singur loc.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.