San Antonio Spurs egalează recordul absolut de calificări consecutive în playoff-ul NBA

San Antonio Spurs au egalat un record istoric. Texanii s-au calificat pentru a 22-a oară consecutiv în playoff-ul NBA. Formația antrenată de către Gregg Popovich s-a clasat pe locul al 7-lea în Conferința Vest, urmând să se dueleze cu Denver Nuggets în primul tur eliminatoriu.

Spurs au încheiat sezonul regulat cu un bilanț general de 48-34. Ei au fost la nouă victorii în urma primului loc în Conferința Vest, încheind la egalitate cu a 8-a clasată. De notat că „pintenii” au fost la nouă victorii deasupra cele de-a 9-a clasate (prima care nu intră în playoff), Sacramento Kings.

Astfel, San Antonio egalează recordul deținut de Syracuse Nationals / Phuladelphia 76ers, reușit între 1950 și 1971. Podiumul este completat de Portland TrailBlazers, cu 21 prezențe succesive în playoff-ul NBA. A 4-a clasată în această ierarhie este Utah Jazz, cu 20 prezențe consecutive.

În prezent, cele mai lungi serii active de prezențe în playoff, în urma lui San Antonio, aparțin lui Golden State Warriors și Houston Rockets, ambele cu câte 7. Ele sunt urmate de Portland TrailBlazers și Toronto Raptors cu câte 6, respectiv de Boston Celtics, cu 5.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.