San Antonio Spurs câștigă după două reprize de prelungiri cu 84% la aruncările de pe semicerc

San Antonio Spurs au învins pe Oklahoma City Thunder, scor 154-147, după prelungiri, în sezonul regulat al ligii profesioniste nord-americane de baschet masculin – ediția 2018/19. La capătul timpului regulamentar scorul a fost egal, 130-130.

Prima repriză suplimentară s-a încheiat tot la egalitate, scor 141-141. În ambele situații, Tunder au restabilit egalitatea. Jerami Grant a marcat pentru a egala la finalul timpului regulamentat, iar Steven Adams a făcut-o la capătul primei reprize suplimentare. Spurs s-au desprins decisiv în ultimul minut al celei de-a 2-la reprize de prelungiri, când LaMarcus Aldridge și Derrick White au marcat de la linia de pedeapsă.

SAN ANTONIO, TX – Foto Zach Beeker/NBAE via Getty Images

LaMarcus Aldridge a totalizat 56 puncte (20/33 din acțiune, 16/16 la linia de pedeapsă), 9 recuperări, 4 capace și 4 pase decisive în 49 minute de joc pentru învingători. El a reușit un record personal al carierei la capitolul puncte marcate într-un meci din NBA. Derrick White a adăugat 23 puncte, 8 pase decisive, 5 recuperări, Marco Belinelli a adăugat 19 puncte de pe bancă, alți patru jucători de la Spurs având cel puțin 12 puncte marcate. San Antonio a fost lipsită de Rudy Gay la acest meci.

În replică, Paul George a reușit 30 puncte, 8 recuperări, 3 intercepții, Jerami Grant a adăugat 25 puncte, 12 recuperări, Russell Westbrook a bifat 24 puncte, 24 pase decisive și 13 recuperări, iar Terrance Ferguson a izbutit 21 puncte pentru OKC. Al 5-lea marcator al acestei formații a fost Steven Adams, cu 19 puncte, la care a adăugat 7 recuperări.

Spurs au avut 14 coșuri de trei puncte consecutive în cadrul acestui meci. De notat că antrenorul Gregg Popovich este unul dintre oamenii care se opune acestei aruncări.

San Antonio Spurs Drilled 14 Straight 3P's Against The OKC Thunder

Spurs hit 14 straight threes against the Thunder 🔥

Publicată de Bleacher Report pe Joi, 10 ianuarie 2019

Spurs au terminat partida cu 16/19 la aruncările de trei puncte, adică cu 84%! În replică, OKC Thunder au avut 15/35 pentru 43% la același procedeu.

San Antonio are 25-18 la general. În schimb, Oklahoma City a ajuns la 25-16.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.