Sacramento Kings, parțial de 22-3 și victorie în penultima secundă asupra lui Los Angeles Clippers

Sacramento Kings au reușit o revenire de senzație în meciul cu Los Angeles Clippers, desfășurat duminică (26.03), la Staples Center. Echipa din capitala Californiei a realizat un parțial de 22-3 cu care s-a încheiat meciul. Rezultatul final a fost de 98-97.

Paul Pierce a transformat o aruncare de două puncte cu cinci minute și 16 secunde rămase de disputat din meciul amintit. Această reușită a dus scorul la 94-76 în favoarea lui Clippers.

Georgios Papagianis și Buddy Hield au alimentat revirimentul lui Kings. Langston Galloway a strâns la un singur punct cu un minut și 25 secunde rămase de disputat. Ambele echipe au înregistrat posesii pierdute, iar Chris Paul și Jamal Crawford au irosit șanse importante pentru Clippers în ultimul minut.

Sacramento a intrat în posesia mingii cu o recuperare defensivă a lui Hield, cu șapte secunde înainte de final. Kings au alergat în cealaltă parte a terenului, însă aruncarea lui Ben McLemore a fost imprecisă. Willie Cauley-Stein a cules recuperarea ofensivă și a așezat mingea în coș pentru a-și aduce echipa în avantaj, scor 98-97, completând o revenire de senzație.

Clippers au cerut timp de odihnă cu două secunde rămase din meci, dar Chris Paul a fost imprecis și timpul de joc a expirat. Formația din Los Angeles nu a marcat niciun coș din acțiune în ultimele cinci minute de joc efectiv.

Darren Collison a reușit 19 puncte, iar Anthony Tolliver și Buddy Hield au terminat cu câte 15 pentru Kings. În replică, DeAndre Jordan a totalizat 20 puncter, 11 recuperări pentru Clippers.

De notat că nicio echipă în istoria NBA nu a pierdut de la +18 puncte cu cinci minute înainte de final.

Sacramento are 28-45 și se situează pe locul 13 în Conferința Vest. În schimb, Los Angeles are 44-31 și ocupă locul al 5-lea, la egalitate cu a 6-a clasată.

Foto&video nba.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.